Aqua Vitae bvba

Aqua-Vitae

Waterfilters & Luchtfilters
& Supplementen

Gezond water, gezonde lucht, gezond leven

Meer over ons

Over Aqua-Vitae

Aqua-Vitae heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring met zuivering van lucht en drinkwater. Wij verdelen de beste water- en luchtfilters die de markt te bieden heeft.

We gingen te rade bij een reeks producenten in Azië, meer bepaald Zuid-Korea. Hier kennen ze het probleem van onzuiver water en zeker onzuivere lucht maar al te goed. En ze hebben de gedrevenheid en technologische knowhow om innovatieve toestellen te ontwikkelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Daarom horen ook ziekenhuizen en scholen tot hun afnemers.

Aqua-Vitae brengt deze hoogwaardige water- en luchtfilters naar Europa. In ons aanbod vindt u modellen voor thuis, onderweg, of op het werk. Ontdek nu de vele voordelen van een professionele water- en luchtfilters. Leef gezonder, met meer concentratie en meer energie, dankzij Aqua-Vitae.

Gezondheid

Water  

De watermaatschappij levert gegarandeerd drinkbaar water, maar geen 100% zuiver water. Bovendien kunnen de leidingen in de woning of het gebouw beschadigd of verouderd zijn, zodat roest, vuil, en andere deeltjes in uw drinkwater terechtkomen. Onze filters zuiveren het water en laten u genieten van het leven met volle teugen.

Lucht  

Luchtvervuiling, smog, fijn stof, virussen, bacteriën, pollen,… Zowel in de stad als ver daarbuiten zijn er gezondheidsrisico’s of irriterende factoren die een aanslag kunnen zijn op de luchtwegen. De gevolgen kunnen gaan van allergieën en hooikoorts tot ernstige longaandoeningen. Onze filters zuiveren de lucht en geven u alle ademruimte.

Comfort

Water  

Al bij de eerste slok weet u of u gezond water drinkt, en vaak is dat niet zo. Met onze filters krijgt u het goedkoopste optimale drinkwater, zonder verbruik van elektriciteit, en zonder sleuren met glazen flessen of massa’s plastiekafval. Water met de meest frisse, natuurlijke smaak, waarmee u ook gezonder en lekkerder kan koken. Drink het zuiverste water zonder moeite met Aqua-Vitae.

Lucht  

Adem diep in en het verschil is meteen merkbaar tussen gezonde, frisse lucht en bedompte, opgesloten lucht. Te weinig zuurstof, te veel ozon, kwalijke geuren, en andere irritanten kunnen leiden tot allerlei lichamelijke ongemakken, zoals gebrek aan energie, hoofdpijn, moeilijkheden met concentratie,… Adem vrij en helder met de luchtfilters van Aqua-Vitae.

De producten bij Aqua-Vitae

Waterfilters

Luchtfilters

Leasing en dubbelverkoop

Wij bieden onze toestellen afzonderlijk aan, maar stellen ook verschillende voordelige formules voor om toestellen te leasen of bij een dubbelaankoop van luchtfilter en waterfilter

Ervaar weldaad en welzijn van zuiver water en zuivere lucht met Aqua-Vitae